Vacature – Zakelijk leider

Pynarello is per direct op zoek naar een

Zakelijk Leider

geschatte tijdsbesteding 8 – 12 uur per week

Pynarello heeft een succesvol eerste seizoen achter de rug. Wij zoeken iemand met zakelijk talent die zich wil inzetten voor dit veelbelovende collectief, en samen met de artistiek leider Pynarello momentum kan geven en kan helpen de muzieksector op te schudden. Pynarello geeft op dit moment zo’n twintig concerten en projecten per jaar.

Takenpakket
De zakelijk leider is verantwoordelijk voor:

– Dagelijkse leiding, in samenwerking van artistiek leider.
– Financiën (in samenwerking met externe boekhouder): financiële strategie, opstellen van jaarbegroting, maken van projectbegrotingen en rapportages, bewaken van de voortgang.
– Fondsenwerving, in samenwerking met artistiek leider.
– Relaties met culturele partners, concertzalen, overheden en sponsoren.
– De zakelijk leider ondersteunt de artistiek leider in de ontwikkeling, het vormgeven en de uitvoer van innovatieve plannen.
De zakelijk leider rapporteert aan het bestuur.

Talentenpakket
De ideale zakelijk leider beschikt over strategisch inzicht en is communicatief. Hij/zij is schrijfvaardig en nauwkeurig. Hij/zij is bestuurlijk sensitief en opereert vanuit een effectief netwerk in de podiumkunsten. Hij/zij heeft een visie op de zakelijke en financiële strategie van een kleine dynamische kunstorganisatie. Pynarello bestaat dankzij een goede dosis lef, vernieuwingsdrang en drive, die ook in onze zakelijk leider niet mag ontbreken.

Wat biedt Pynarello?
Pynarello biedt een inspirerende, creatieve omgeving, en de kans om aan de wieg te staan van een taboedoorbrekend ensemble.

Organisatie
Pynarello staat onder artistieke leiding van Lonneke van Straalen en kent een vijfkoppig bestuur. Ook musici uit het collectief zetten zich in via een werkgroep.

Procedure
Herken jij jezelf in deze omschrijving? Schrijf ons dan met je cv en motivatie en we zien er naar uit je te leren kennen! Stuur vóór 14 oktober je motivatiebrief en een beknopt cv naar sollicitatie@pynarello.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lonneke van Straalen, artistiek leider, lonneke@pynarello.com. Je sollicitatie zal vanzelfsprekend vertrouwelijk worden behandeld.

Honorering
Pynarello is een ensemble dat zich in de opbouwfase bevindt. Voor de zakelijk leider is een basisfee beschikbaar. De ambitie is om de honoraria aan te vullen zodra er extra financiële middelen beschikbaar komen uit bijvoorbeeld fondsenwerving, donaties of anderszins.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.